Sulokkaan toimitusehto ja tietosuojaseloste

TOIMITUSEHDOT / OHJEITA TILAUKSEEN 

(Tietosuojaseloste sivun loppupuolella)

VÄRITOIVEIDEN MUKAAN RÄÄTÄLÖIDYN LAUKKUMALLIN TILAUS SULOKKAAN VERKKOKAUPASTA:

Varmista etukäteen, että nahkatoiveesi on toteutettavissa. Mikäli tilaat verkkokaupan kautta esimerkiksi keltaisen laukun ja sävyn täytyy olla tarkasti vaaleankeltainen, mutta et kuitenkaan varmista värin saatavuutta Sulokkaalta, voi saatavilla oleva sävy olla jokin toinen keltainen. Kaikkia sävyvariaatioita ei kuitenkaan löydy tukkurin varastosta vaikka värivaihtoehtoja onkin paljon. Jos 14 päivän peruuttamisoikeus on jo mennyt umpeen ei rahoja enää palauteta. Viimeistään noiden 14 päivän aikana tilattava nahka tulisi lyödä lukkoon. Se määrittää valmistettavan laukun värin.

Varmista etukäteen myös tilausjonon pituus, joka vaikuttaa siihen, milloin laukku valmistetaan (sesonkiaikoina ruuhkaa on enemmän joulun alusaika-kesä). Normaalisti laukku valmistuu noin 2-3kk. Nahan tilaus vie muutamia viikkoja.

Maksat 180€ ennakkomaksun ja tuotteen lähetyskulut. Samalla sitoudut kokonaistilaukseen, josta loppusumma laskutetaan myöhemmin sähköpostilaskutuksella, kun tuote otetaan valmistukseen.

Ennakkomaksu vähennetään laukun lopullisesta kokonaishinnasta. Laukkujen kokonaishinnat löytyvät tuotteiden kuvateksteistä. Jos hinnasta on epäselvyyttä voi sen tarkistaa Sulokkaalta.

Tuote lähetetään vasta, kun lasku on kokonaisuudessaan maksettu. Tuotteet toimitetaan Matkahuollolla asiakkaan ilmoittaman osoitteen lähimpään toimipisteeseen.

Ennakkomaksuosuudessa on 14 päivän peruuttamisoikeus. Tuon aikarajan umpeuduttua maksua ei enää peruta vaan sillä tilataan nahka laukkuun.

Asiakkaalle räätälöidyillä tai mittatilauksena valmistetuilla laukuilla ei vaihto- tai palautusoikeutta.

Sulokkaan laukuilla on yhden vuoden takuu, jonka jälkeen palvelee omakustanteinen huolto. Lähetyskulut asiakas maksaa itse. Jos ongelmia ilmenee vuoden jälkeen älä epäröi yhteydenotossa. Sulokas haluaa palvella asiakasta ja pitää tuotteidensa käyttöiän mahdollisimman pitkänä. 

 

 

 __________________________________________________________

 

 

MITTATILAUSLAUKUN TILAUS JA TOIMITUS

Mittatilauslaukut suunnitellaan aina huolellisesti asiakkaan kanssa. Prosessiin ei tule suhtautua kiireellä vaan aikataulussa kannattaa olla joustava. Näin pääsemme parhaaseen lopputulokseen. Mittatilauslaukkujen suunnittelu sekä materiaalien etsintä ja tilaus vie aikaa.

Laukun suunnitteluprosessi alkaa asiakkaan tarpeiden ja toiveiden selvityksestä. Millainen malli asiakasta kiehtoo ja mitä toimintoja laukussa tulisi olla?

Seuraavaksi luonnostellaan laukun designia ja kun mieleinen design on löytynyt, niin aloitetaan kaavoitustyö sekä protomallin valmistus. Protoja joudutaan joskus tekemään useampi, jotta koko sekä kaikki toiminnot saadaan oikeanlaisiksi. Proto on tässä vaiheessa yleensä vielä hyvin raakavedos laukusta.

Proto lähetetään asiakkaalle hyväksyttäväksi ja, kun asiakas on siihen tyytyväinen, alkaa lopullisen laukkumallin valmistus.

Prosessi kestää yleensä useamman kuukauden, koska myös materiaali; nahat, metalliosat sekä muut oheistarvikkeet tilataan laukkuun.

Mittatilauslaukun hinta koostuu mallin työmäärästä. Esimerkiksi mitä enemmän laukussa on taskuja ja lokeroita, nousee myös hinta. Jotkin mallit ovat myös työläämpiä valmistaa kuin toiset. Hinnat liikkuvat arviolta 550-1500€.

Sulokas ei kopioi valmiita laukkumalleja vaan suunnittelee aina oman designin asiakkaan toiveiden pohjalta. Mallioikeudet jäävät Sulokkaalle kuluttaja-asiakastöissä. Yrityksien kanssa toimiessa sovitaan sopimuksien yksityiskohdat tapauskohtaisesti.

Mittatilauslaukun hinta sovitaan etukäteen, kun Sulokkaalla on malli tiedossa millaista laukkua lähdetään työstämään. Laskutus hoidetaan yleensä kahdessa erässä sähköpostilaskutuksella: Ensimmäinen puolisko maksetaan, kun materiaalien ja osien tilaus tehdään. Toinen osa, kun laukku on otettu valmistukseen. Tuotetta ei lähetetä ennen kuin laukku on kokonaisuudessaan maksettu.

Mittatilauksena valmistetuilla laukuilla ei vaihto- tai palautusoikeutta.

Sulokkaan mittatilauslaukuilla on kolmen vuoden takuu, jonka jälkeen palvelee omakustanteinen huolto. Lähetyskulut asiakas maksaa itse. Jos ongelmia ilmenee vuoden jälkeen tai jotain toimintoa täytyy muuten säätää tai korjailla, älä epäröi yhteydenotossa. Sulokas haluaa palvella asiakasta ja pitää tuotteidensa käyttöiän mahdollisimman pitkänä. 

 

 

___________________________________________________________

 

 

VARASTOTUOTTEIDEN TILAUS SULOKKAAN VERKKOKAUPASTA

 

Verkkokauppa toimii Shopify-alustalla ja sitä ylläpitää Sulokas tmi ( Y: 2630563-8). Verkkokaupassa olevat tuotteet sisältävät arvonlisäveron 24%. Sulokas tmi pidättää oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin.

Maksuvahvistus, maksutavat ja lähetykset

Kun olet tilannut laukun verkkokaupasta, saat siitä sähköpostilla tilausvahvistuksen. Saat vahvistuksen (tilauksen hinta, toimituskulut, tilatut tuotteet sekä arvonlisäveron), kun olet ilmoittanut sähköpostiosoitteesi.

Tilatut tuotteet ja postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Sulokas käyttää maksuvaihtoehtoina PayPalia, sekä Paytrai Oyj:n tarjoamia maksutapapalveluja.

Paytrail Oyj

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
 
Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
https://www.paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Toimitustavat ja aika

Sulokkaan verkkokaupassa on valmiita laukkumalleja, jotka löytyvät heti varastosta. Värien ja mallien saatavuus vaihtelee.  Toimitusaika vaihtelee verkkokaupan varastotuotteissa 5-12 arkipäivän välillä. Pyrimme toimimaan siten, että saat laukun mahdollisimman pian. Lähetys lähimpään Matkahuollon toimipisteeseen. Sijainti määräytyy postinumeron mukaan, jonka asiakas on ilmoittanut tilatessaan tuotetta.

Voit tiedustella tarkempaa toimitusaikaa ennen kuin teet ostopäätöksen: sini.hulkkonen@outlook.com

Toimitusaika alkaa tilauksen vastaanottamista seuraavana arkipäivänä. Pyrimme toimimaan aina siten, että saat tuotteesi aina mahdollisimman nopeasti, ja olemme yhteydessä asiakkaisiimme tarvittaessa.

Toimitusaika ei koske räätälöityjä tuotteita tai mittatilaustuotteita. Edellä mainituissa tuotteissa aikataulu räätälöidään aina asiakaskohtaisesti. Suunnitteluprosessin kesto määräytyy yhdessä sopimamme aikataulun puitteissa, ja on riippuvainen myös muiden osapuolien (materiaalitoimittajat) sekä tilaajan sitoutumisesta esim. palautteen antamiseen sovitun aikataulun puitteissa.

Palauttaminen ja reklamaatiot

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus alkaen siitä päivästä, kun olet vastaanottanut paketin. Asiakkaalle räätälöidyillä- ja mittatilaustuotteilla ei ole palautusoikeutta. 

Palautettavien tuotteiden tulee olla myyntikuntoisia, virheettömiä ja pakkaukset ehjiä. Mikäli et ole tyytyväinen ja haluat palauttaa tuotteen, ota ensin yhteyttä: sini.hulkkonen@outlook.com. Palautuksista peritään 5€ palautusmaksu. Se vähennetään hyvityksessä. Noutamaton paketti ei ole palautus! Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

Huomaathan, että Sulokkaan tuotteet suunnitellaan ja toteutetaan käsityönä. Tuotteet ovat aitoa nahkaa pinta on eloisa. Pintaan tulee myös käytössä käytön jälkiä.  Emme korvaa tuotteita, joita on vahingoitettu tahallisesti.

 

 

___________________________________________________________

 

 

REKISTERISELOSTE

Tietosuojaseloste 22.02.2023 

Rekisterinpitäjä:

Sulokas tmi

Y-tunnus: 2630563-8

Untamonkatu 4

80260 Joensuu

Sulokas tmi tallentaa ja käsittelee asiakkaidensa henkilötietoja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR, 2016/679) sekä nykyisen henkilötietolain (523/1999) mukaisesti. Asiakkaan on hyväksyttävä tämän tietosuojaselosteen ehdot ennen verkkokaupasta tilaamista. Henkilötietojen antaminen on edellytys tilaamiselle. Verkkokaupasta ei voi tilata tuotteita antamatta henkilötietoja ja yritystietoja.

Rekisterin käyttötarkoituksia ovat

  • Asiakkuuden hoito ja ylläpito, esimerkiksi tilausten käsittely, toimitus, takuuasiat ja laskutus
  • Palvelukokemuksen parantamiseksi, tuotesuositusten antamiseen ja markkinoinnin kohdennukseen
  • Asiakkuuteen liittyvä viestintä ja erilaiset asiakkuusviestinnän kampanjat

Henkilötietojen käsittelyssä ja käsittelyn suunnittelussa noudatamme hyviä tietosuojakäytäntöjä. Henkilötietojen käsittelyssä on huomioitu 25.5.2018 alkaen noudatettavan EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimukset.

Sulokas tmi:n asiakasrekisteri sisältää seuraavat tiedot:

  • Etu- ja sukunimi
  • Sähköposti
  • Puhelinnumero
  • Postiosoite
  • Maksutiedot, mukaan lukien luottosopimukset ja muut laskutustiedot
  • Tilaushistoria

Säilytämme henkilökohtaisia tietojasi vain tarvittavan ajan, jotta voimme täyttää tässä tietosuojaselosteessa kuvatut käyttötarkoitukset. Suomen kirjanpitolaki asettaa velvoitteita tiedon pidempiaikaiselle tallentamiselle.

Henkilötietoja vastaanottavat:

  • Yrityksemme ja sen työntekijät
  • Maksunvälittäjä, joka vastaanottaa maksut
  • Kuljetusyritys, joka kuljettaa tavaran asiakkaalle

Rekisterin tiedot koostuvat asiakkaan itse ilmoittamista tiedoista verkkokaupassamme tai muutoin ja erilaisin sähköisin lomakkein kerättävistä tiedoista.

Käytämme luotettuja sopimuskumppaneita, jolloin tietoa voidaan siirtää kolmannelle osapuolelle. Jokaisen kumppanin kanssa on sopimuksissa huomioitu EU:n tietosuoja-asetuksen ja muun lainsäädännön asettamat vaatimukset.

Rekisteröidyillä on seuraavat oikeudet:

  • Oikeus tarkastaa itseä koskevat henkilötiedot
  • Oikeus tietojen oikaisemiseen
  • Oikeus käsittelyn rajoittamiseen (esimerkiksi oikeus kieltää markkinoinnin)
  • Oikeus vastustaa käsittelyä
  • Oikeus peruuttaa suostumus (esimerkiksi oikeus peruuttaa suostumus markkinointiin)
  • Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle

Muutoksista tulee ilmoittaa sähköpostitse Sulokkaalle sini.hulkkonen@outlook.com

Evästeiden käyttö 

Eväste (Cookie) on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet sisältävät yksilöllisen tunnisteen, jonka avulla käyttäjiä voidaan tunnistaa. Kauppahuone Heikkinen Oy käyttää verkkopalvelussaan evästeitä palvelujen toteuttamiseksi ja helpottamaan palvelujen käyttöä. Käyttäjää ei voida tunnistaa pelkkien evästeiden avulla. Käyttäjä voi antaa suostumuksensa evästeiden käytölle tai kieltää sen selaimensa asetuksista.

Takaisin blogiin